Bestellen » Over Kebab-Huys

kebab-huys misterende

Kebab-Huys MisterEnde is het vervolg van de aloude bekende MisterEnde (sinds 1997) maar dan in een nieuw en modern jasje. MisterEnde staat bekend om zijn broodjes Döner en daar is met Kebab-Huys extra nadruk op gelegd. 

Waar je eerder nog pizza, pasta en uitgebreid snacks kon krijgen in combinatie met döner en schotelgerechten, is dat nu wat overzichtelijker gemaakt door uitsluitend döner producten aan te bieden. 

Het voordeel daarvan is dat de productietijd van de bestellingen aanzienlijk korter wordt en dat door de expertise op uitsluitend döner, de kwaliteit van het product ook beter wordt. De chaotische karakter van een keuken die maar alles wil bieden moet vaak ook duurder zijn om de voorraden te kunnen bekostigen. In ons geval hoeft dat niet omdat we een overzichtelijk menukaart hebben samengesteld van de beste gerechten wat zich vertaald in een prijs die veel gunstiger is.

 

Kebab-Huys MisterEnde is ook gevestigd in hetzelfde pand als voorheen, namelijk de Misterstraat 160 in Winterswijk. In volksmond ook wel "bij het spoor" genoemd.

 

 

Broodje döner

Sinds 1997 onveranderd lekker!

 

Onze broodjes Döner worden bereid met Döner of Kipdöner, belegd met verse groenten zoals ijsbergsla, tomaten, komkommers, uien en knoflooksaus. Als extra kan daar feta kaas of pepperoni bij op besteld worden.

 

In 1997 heeft MisterEnde dit als eerste in Winterswijk geïntroduceerd en is sindsdien niet meer weg te denken als wekelijkse maaltijd van veel liefhebbers.